Wednesday, 19 December 2012

ya ampunn syang .. da lame x bukak blog nihh..haha

haha.. maklum lah busy dok kat kelantan nihh.. ape2 pun tu everybody hi !!.. nak cyter pasal pasal pengalaman kat uitm kelantan nihh mang x abis setahun poww.. haha kalau nak citerr mang 2 jam.. dok menaip je.haha.. aper pow nak citer kat  uitm kelatan nihh best .. tau.. pade sape2 yag dapat uitm kelatan nati x yang la nka meyesal sagat.. bak kate pepatah belum cuba belum tahu. kan.. ape2 pow gah kat cc nihh x lehh lame2  onlinew .. nati ade mase kiter bersua lagi ..  ok sayang semua .. bobye .. luv u all .. adess  cepat nyer da nak adess time sini.. broken la cc nihh... nak onliner  lagi takut duit abes kat cc jerr// hhh  ok lahh jupe lagi ..

Friday, 16 November 2012

allhamdulillah... amin...syukur2

time kasih ya allah.. kerana memberi peluang bade ak sambung belajar.. akhirnya ak dapat sambung belajar dalam bidang yg ak minat,,ak dapat sambung kat uitm machang, kelantan.. dlam kos pentadbiran awam,. syukur sgat2.. dlam pade ituhh.. ak cube untuk memahami ape itu "diploma pentadbiran awam nihh... ak cube tegok blog.. senior2 dpa..nihh.. ade yang memberansangkan .. dan ade yg tidak.. membuATkan ak asew tegugat lapulak,, takot pow adew.. aduyaii... tpi x pe.. x belajar agi mane lah tau.. x kenal ..maka x cinta jdi.. kenapa nak takod.. jadi diri sendiri,, klau nak ikut kan smua belajar mesti ade susah kan,, tpi ituhh... kenal selami dalam2. bru kite tahu..kan...

Saturday, 10 November 2012

hrap dapat sambug belaja,,,

harapan,, nk smbung blajar,lar,,tpi x tau la dapat kos aperr nati,, takud dpt kos yag kite x minat kang payah jugak kan... so,,kite tunngu dan lihat lahh.,,

HARI-HARI KENE "marah"....

sedihh kan dega..tajok dye, ak pow x tau lahh,nak kate ak nihh teruk sgat ,,x dela,, tpi, mungkin atau mang muka ak nihh jdi bhan nak lepas geram, hari2 kena marah,, kadang2 ak rase bosan da nak teruskan pejuangan dlam idup sbb,asik jdi bhan lepas geram, ak gaku mungkin itu salah ak, tapi jgan lah marah ak cam keslahan tuhh x leh di baiki..da,, marah pow ade padenyer,, bosan..bosan... da pedap... sgat2..

Friday, 9 November 2012

allhamdulillah..ya allah ,,terima kasih ..

ari nihh best sgat sbb,,da bapat result.. alhamdulillah.. nak kate gempak sgat.. x dela..cuma .. pada lah dgan usaha ak slama ini..terima kasih ya allah...makbulkan doa ak..

Friday, 2 November 2012