Wednesday, 19 December 2012

ya ampunn syang .. da lame x bukak blog nihh..haha

haha.. maklum lah busy dok kat kelantan nihh.. ape2 pun tu everybody hi !!.. nak cyter pasal pasal pengalaman kat uitm kelantan nihh mang x abis setahun poww.. haha kalau nak citerr mang 2 jam.. dok menaip je.haha.. aper pow nak citer kat  uitm kelatan nihh best .. tau.. pade sape2 yag dapat uitm kelatan nati x yang la nka meyesal sagat.. bak kate pepatah belum cuba belum tahu. kan.. ape2 pow gah kat cc nihh x lehh lame2  onlinew .. nati ade mase kiter bersua lagi ..  ok sayang semua .. bobye .. luv u all .. adess  cepat nyer da nak adess time sini.. broken la cc nihh... nak onliner  lagi takut duit abes kat cc jerr// hhh  ok lahh jupe lagi ..